JANGAN TAKUT MEMBELI SECARA ONLINE DENGAN KAMI

untung meniaga waffle

Ok jangan takut-takut ya beli secara online dengan kami. . . Alhamdulillah kami dah 5 tahun beroperasi dan berpengalaman membekal mesin dan bahan mentah kepada lebih 200 usahawan waffle seluruh malaysia. . . Kami juga merupakan TRENDING UTAMA di Google dan internet berkaitan waffle di Malaysia. Memang ramai orang mulakan bisnes waffle dan dapatkan CONSULTATION

6 Kenangan Manis Berniaga Waffle

Permulaan Berniaga ———— Kami bermula terlibat dalam industri waffle pada tahun 2012. Pada waktu tersebut, whatsapp masih belum digunakan secara meluas, perkongsian ilmu perniagaan masih kurang dan macam-macam cabaran yang terpaksa kami lalui. . Jadi kami tak dapat ilmu yang betul, tak dapat teknik dan cara yang betul dalam perniagaan waffle. Sebab pada waktu tersebut

Kisah Inspirasi Perniagaan Waffle

KISAH INSPIRASI PERNIAGAAN WAFFLE . . Ok hari ni kami nak share lagi kisah2 inspirasi perniagaan waffle. . Tuan muda yg hensem, baik hati dan bijak ni kalau tak silap dah hampir setahun buat bisnes waffle bersama kami. . Masih lagi muda dan bekerja. Tapi dalam pada masa yg sama buat bisnes waffle. Lokasi beliau

Kenapa Kami Tidak Buat Franchise?

Famous Waffle

Kenapa kami tidak buat Franchise? . . Ok disebabkan ramai yang tanya kenapa kami tak nak buat franchise. . Dan ada banyak permintaan sebenarnya untuk buat franchise Famous Waffle. Ada permintaan dari berbilang bangsa. Bukan dari malay sahaja. . Jawapan . . Kami sebenarnya bukan tak nak buat franchise atau sebagainya. Kami masih belum cukup

Penambahbaikan Tepung Terbaru

Kami di Famous Waffle sentiasa membuat penyelidikan dan penambahbaikan terhadap tepung waffle dan produk2 kami yang lain. . Walaupun kami sudah memasuki tahun ke 4 dalam bidang waffle. Fully FOCUS dan start daripada zero dan telah berurusan dgn ribuan pelanggan waffle. Sama ada pembeli waffle atau peniaga waffle. Tapi kami masih mengambil kira semua masalah

Cara Mencari Lokasi Office Kami

Ok alhamdulillah sekarang tuan puan dah lebih mudah untuk mencari famous waffle. . Ramai yg susah nak cari lokasi kami sekarang kan. Perlu call berkali kali baru sampai. . Terbaru tuan puan boleh search di google. Search –> famouswaffle. . Pastikan famouswaffle ditulis secara dekat sebab kalau tulis jarak mungkin akan jumpa lokasi lain. .