Kenapa Kami Tidak Buat Franchise?

Famous Waffle

Kenapa kami tidak buat Franchise? . . Ok disebabkan ramai yang tanya kenapa kami tak nak buat franchise. . Dan ada banyak permintaan sebenarnya untuk buat franchise Famous Waffle. Ada permintaan dari berbilang bangsa. Bukan dari malay sahaja. . Jawapan . . Kami sebenarnya bukan tak nak buat franchise atau sebagainya. Kami masih belum cukup

15 Tips Cara Menjaga Dan Menggunakan Mesin Waffle Dengan Betul

TIPS GUNA MESIN WAFFLE

15 Tips Dan Cara Menggunakan Mesin Waffle Dengan Betul (Mesin Waffle Brand Eagle Sahaja) ———————————————————- . 1. Pasang plug mesin waffle di soket elektrik rumah/kedai anda. Pastikan anda pasang di soket ‘single’. Elakkan berkongsi plug mesin waffle dengan lain-lain peralatan atau elakkan menggunakan extension board. . 2. Kuasa mesin waffle adalah tinggi iaitu 2000Watt. Setiap

Cara Menghubungi Kami

Assalamua’laikum tuan/puan yang kami kasihi. . Disebabkan terlalu ramai yang menghubungi pihak kami untuk bantuan berkaitan perniagaan waffle dan crefel,  kali ni kami nak share cara paling berkesan dan efektif untuk menghubungi kami. Supaya kami respon kepada pertanyaan tuan/puan. . Ada yang contact melalui call, sms, whatsapp, email, tinggal komen kat website dan instagram, PM

3 Cara Menetapkan Harga Jualan Waffle

pembekal tepung waffle 2

Salah satu soalan yang paling popular dikalangan pengusaha waffle yang baru bermula. . Ok. Kalau tuan/puan dapat lihat kat atas tu contoh menu kedai kami. Selepas 2 tahun bisnes baru kami finalize menu ni. Macam-macam cara menu kami buat. Macam-macam harga yang kami letak. . Last sekali… . Terhasil lah menu macam di atas. Sebelum

8 Rahsia Sulit Tepung Waffle dari Famous Waffle

(AMARAN: Semuanya adalah cerita benar dan jujur ,tiada tokok tambah dan mungkin menggunakan tatabahasa caca-merba loghat utara sikit. Maaf ya) . Hari ni kami nak berkongsi cerita sedikit tentang bagaimana kami menghasilkan tepung waffle jenama kami. . Masa mula-mula nak buat bisnes waffle dulu kami ada tanya nasihat kawan-kawan yang dah pernah buat bisnes waffle

Kenapa Perlu Buat Bisnes Makanan?

Kenapa perlu buat bisnes jenis makanan? Bisnes makanan adalah satu jenis cabang bisnes yang terbukti ramai orang bisnes boleh menjadi berjaya. Jika kita berkenalan dengan ahli perniagaan yang lain yang melakukan pelbagai jenis bisnes seperti orang yang buat bisnes kontraktor sebagai contoh, mereka selalunya akan buat juga bisnes jenis makanan. . Kenapa? . Sebab bisnes