Kisah Inspirasi Perniagaan Waffle

KISAH INSPIRASI PERNIAGAAN WAFFLE . . Ok hari ni kami nak share lagi kisah2 inspirasi perniagaan waffle. . Tuan muda yg hensem, baik hati dan bijak ni kalau tak silap dah hampir setahun buat bisnes waffle bersama kami. . Masih lagi muda dan bekerja. Tapi dalam pada masa yg sama buat bisnes waffle. Lokasi beliau

Kenapa Kami Tidak Buat Franchise?

Famous Waffle

Kenapa kami tidak buat Franchise? . . Ok disebabkan ramai yang tanya kenapa kami tak nak buat franchise. . Dan ada banyak permintaan sebenarnya untuk buat franchise Famous Waffle. Ada permintaan dari berbilang bangsa. Bukan dari malay sahaja. . Jawapan . . Kami sebenarnya bukan tak nak buat franchise atau sebagainya. Kami masih belum cukup

Penambahbaikan Tepung Terbaru

Kami di Famous Waffle sentiasa membuat penyelidikan dan penambahbaikan terhadap tepung waffle dan produk2 kami yang lain. . Walaupun kami sudah memasuki tahun ke 4 dalam bidang waffle. Fully FOCUS dan start daripada zero dan telah berurusan dgn ribuan pelanggan waffle. Sama ada pembeli waffle atau peniaga waffle. Tapi kami masih mengambil kira semua masalah

15 Tips Cara Menjaga Dan Menggunakan Mesin Waffle Dengan Betul

TIPS GUNA MESIN WAFFLE

15 Tips Dan Cara Menggunakan Mesin Waffle Dengan Betul (Mesin Waffle Brand Eagle Sahaja) ———————————————————- . 1. Pasang plug mesin waffle di soket elektrik rumah/kedai anda. Pastikan anda pasang di soket ‘single’. Elakkan berkongsi plug mesin waffle dengan lain-lain peralatan atau elakkan menggunakan extension board. . 2. Kuasa mesin waffle adalah tinggi iaitu 2000Watt. Setiap

Cara Menghubungi Kami

Assalamua’laikum tuan/puan yang kami kasihi. . Disebabkan terlalu ramai yang menghubungi pihak kami untuk bantuan berkaitan perniagaan waffle dan crefel,  kali ni kami nak share cara paling berkesan dan efektif untuk menghubungi kami. Supaya kami respon kepada pertanyaan tuan/puan. . Ada yang contact melalui call, sms, whatsapp, email, tinggal komen kat website dan instagram, PM

3 Cara Menetapkan Harga Jualan Waffle

pembekal tepung waffle 2

Salah satu soalan yang paling popular dikalangan pengusaha waffle yang baru bermula. . Ok. Kalau tuan/puan dapat lihat kat atas tu contoh menu kedai kami. Selepas 2 tahun bisnes baru kami finalize menu ni. Macam-macam cara menu kami buat. Macam-macam harga yang kami letak. . Last sekali… . Terhasil lah menu macam di atas. Sebelum